SEO Zoekmachine optimalisatie

Online zichtbaarheid vergroten • Jouw website hoger in Google

Wat betekend organisch gevonden worden? Organisch vindbaar zijn houd in dat je website op organische zoekopdrachten gevonden wordt. Je maakt gebruik van Google of Bing misschien wel Yahoo je voert een zoekopdracht uit en daarop komt indien van toepassing hopelijk jouw website naar voren.

Google gebruikt 200+ ranking factoren om jouw website te positioneren

SEO uitbesteden

Duurzaam gevonden worden op organische resultaten is een specialistisch werk. Ben je afhankelijk van organische resultaten is het zeker raadzaam dit uit te besteden aan experts . De kosten hiervan wegen vaak niet op tegen de voordelen die je ervoor terugkrijgt. Duurzame SEO is een van de belangrijkste vormen van gevonden worden.

Wat kan zoekmachine optimalisatie voor jouw betekenen?

Google maakt gebruik van meer dan 200+ verschillende ranking factoren waarop jouw site wordt gepositioneerd in de zoekresultaten. Door zoekmachine optimalisatie uit te besteden kunnen we je helpen met het langdurig verbeteren van jou online vindbaarheid zodat je hogere posities haalt. Iedereen streeft ernaar om op de eerste pagina van Google terecht te komen.
Redenen genoeg dus om jouw duurzame SEO uit te besteden aan iemand met ervaring!

WordPress website SEO optimalisatie

Wil je dat jouw website beter gevonden wordt via organische zoekresultaten SEO (Search Engine Optimalisation)? We kunnen jouw website of dit nu gebaseerd is op WordPress, Drupal, Joomla of TYPO3 analyseren en bekijken welke technische en optische verbeter punten mogelijk zijn.

Aanpak

Iedere website is weer anders en heeft een eigen aanpak nodig. Waar en hoe kunnen er verbeter punten mogelijk gemaakt worden. Omdat er voor elke website een andere doelgroep dient is er voor elke website een andere opzet nodig.

Waarom zoekmachine optimalisatie SEO?

Waarom zou ik zoekmachine optimalisatie SEO overwegen? Je hebt een mooi vormgegeven website die naar wens draait. Er is één maar je nieuwe klanten kunnen je niet zo snel vinden als zij een zoekopdracht uitvoeren, hierdoor mis je potentiele klanten. Klanten die misschien op dit moment bij de concurrent aan het winkelen, of een dienst aan het afnemen zijn. Alleen maar omdat zij beter gevonden worden door een hogere positie in Google. Hier komt dus zoekmachine optimalisatie bij kijken. Als SEO experts weten wij precies hoe je moet scoren wil je hogere posities in de organische zoekresultaten halen.

Organische zoekresultaten SEO

Ondanks een mooie website willen we allemaal graag organisch goed gevonden worden. Waarom zoekmachine optimalisatie op organische resultaten? Organische zoekresultaten betekent meer gratis bezoekers naar je website trekken. Eerlijk is eerlijk snelle langdurige SEO bestaat eigenlijk niet. Als je snelle resultaten haalt of als je dat belooft wordt, dan zal je waarschijnlijk daar niet lang van profiteren of afgestraft op worden. Goed scoren op organische zoekresultaten is nu eenmaal een langzaam langdurig proces. Kost veel tijd en inspanning. Gelukkig kun je er wel heel goed en langdurig de vruchten van plukken op de lange duur. Daarom is organische zichtbaarheid de goedkoopste manier van adverteren. De uitgaven die je uitgeeft aan een SEO specialist worden zo snel terugverdient.

Wat kan er verbetert worden?

Verbeter punten zijn zeer website specifiek gebonden en is daarom eigenlijk altijd gespecialiseerd maatwerk. Voorbeeld om te beginnen voeren we eerst een concurrentieanalyse uit en kijken wij bij welke doelgroep plaatst de website zich thuis. Hierna volgt een zoekwoorden onderzoek er wordt gekeken naar hoe concurrenten zich focussen op een bepaald zoekwoord. Voor de technische aanpak van zoekmachine optimalisatie wordt er op diverse manieren gekeken naar de website. In het kort: De indeling van de website, keywords, titels en koppen maar ook de opbouw van H1, H2, H3, H4, H5, H6 de navigatie structuur tot aan de alt tags toe en het linkprofiel. Er wordt verder gekeken waar en hoe er verbeter punten mogelijk zijn. Of dit nu van technische aard is of doormiddel van content aanpassingen. Linkbuilding is ook nog steeds een belangrijke factor.

On-page optimalisatie

  • Headings
  • Titels H1 H2 H3 H4
  • Afbeeldingen
  • Content
  • Url’s

Off-page SEO

  • Aantal domeinen naar je site toe linken
  • Waarde van de autoriteit van de te linken pagina’s
  • Relevantie van de links

Autoriteit verhogen website

Er zijn verschillende manieren om de ‘authority’ van je website te verbeteren. Zo lang jou ranking volgens Google richtlijnen onvoldoende presenteert blijf je achter lopen op de concurrentie. Media71 kan je helpen om de autoriteit van je website te verhogen om een betere positie in Google ranking te verkrijgen.

Conversie & Leads Met website Optimalisatie

SEO leads en conversies genereren

Beter online zichtbaar zijn betekent hogere posities scoren en deze vast zien te houden samen met o.a. de juiste configuratie van de website betekent dit meer leads en conversies genereren plus meer rendement. Scoren op organische zoekresultaten is de goedkoopste SEO manier om een betere vindbaarheid te realiseren. Media71 kan je website of webshop diepgaand analyseren en helpen met verschillende oplossingen om je website van hogere posities te voorzien . Ga je liever voor direct resultaat betaald adverteren met SEA ook dan helpen wij je graag om betere resultaten te verkrijgen.