Media71 – Succesvol Online!

WordPress website laten maken?

Wij maken krachtige zoekvriendelijke en razendsnelle WordPress websites
Start samen met ons jouw online avontuur.

Ben je op zoek naar een Professionele website?

WordPress specialist sinds 2006

Ontwikkeling van maatwerk oplossingen voor een optimaal resultaat welke functionaliteit je ook wenst. Snelle SEO geoptimaliseerde websites maar ook webshops, een professionele uitstraling, online zichtbaarheid en veiligheid . Deze ingrediënten samen zorgen ervoor dat jouw onderneming nog succesvoller wordt.

WordPress website laten maken? Een ervaren specialist om je website te laten maken en onderhouden? Media71 is één met WordPress! Wij maken met veel plezier doeltreffende professionele websites voor het MKB. Wereldwijd is WordPress niet voor niets het meest gebruikte CMS van dit moment. Is je oude site niet meer helemaal van deze tijd? Of is deze gewoon aan vervanging toe.

Ook voor startups die op zoek zijn naar hun eerste digitale avontuur.
Zoek dan niet verder we kunnen je helpen met een snelle krachtige website helemaal van deze tijd betaalbaar, professioneel, gebruiksvriendelijk en functioneel. Een unieke lay-out waarbij jouw site de uitstraling krijgt die de concurrentie ver achter zich laat. We zorgen ervoor dat het meest gebruikte CMS ter wereld ook jouw onderneming uitstekende potentie en van groei kansen voorziet. Grote bekende ondernemingen gebruiken dit CMS niet voor niets als fundering.

WordPress website laten maken

Corporate website

Een maatwerk corporate website laten bouwen? Laat je verbazen over onze snelle manier van werken. We kunnen snel effectief en vakkundig een nieuwe corporate website bouwen. Zodat er snel kansen gecreëerd worden en resultaten gehaald kunnen worden. Of dit nu bestaat uit meer conversies of leads. We weten precies wanneer en wat we moeten doen. Stellen de juiste vragen zodat wij het project in alle tevredenheid kunnen uitwerken. zodra de site live gaat kan eventueel direct gestart worden met de online vindbaarheid op gang zetten. Dit is Media71 weten waar we mee bezig zijn!

Kijk eens kritisch

 • Haal ik echt alles uit mijn website?
 • Hoe is de technische staat?
 • Heb ik nog wel de juiste verbinding met mijn klanten?
 • Hoe is het met de algemene performance gesteld?
 • hoe snel laadt mijn website?
 • Kan ik mijn online zichtbaarheid verbeteren?
 • Mijn leads en conversies kan dit niet beter?
 • Converteert mijn site nog wel?

Toe aan een nieuwe website?

Niet meer tevreden met je huidige website? Wacht dan niet langer, kies voor optimale groeikansen voor je onderneming. Ga voor een nieuwe website die volledig aansluit op jouw wensen. Kies voor een betrouwbare partij één met brede ervaring die precies weet waar hij mee bezig is! Expertise die teruggaat tot 1996. Laat je website ontwikkelen door een professioneel. Minder praatjes maar meer resultaat! We zorgen er gegarandeerd voor dat je nieuwe digitale identiteit op alle fronten en de juiste manier scoort. We houden Google te vriend door op de juiste wijze SEO zoekmachine optimalisatie toe te passen. Ook niet onbelangrijk we zorgen voor passende performance, (Google Page Experience). Welke functionaliteit je ook wenst Media71 helpt je graag met de start van jouw online groei.

Start je nieuwe digitale identiteit

Je nieuwe digitale identiteit online presenteren. Een concurrerende razendsnelle website die echt converteert één die je onderneming laat groeien leads voor je genereert en ook nog eens perfect indexeerbaar is. Dit is precies wat je onderneming nodig heeft! Gewoonweg zoals een website hoort te doen presteren. Helaas is dit in praktijk nog wel eens anders. Door onwetendheid of het gebrek aan de juiste expertise. Laat daarom de ontwikkeling van jouw website uitbesteden door een ervaren specialist. Expertise in webdevelopment die teruggaat tot 1996.

Wat is WordPress CMS?

WP is een uitgewerkt open source CMS content management systeem met een ongekende variatie aan verschillende oplossingen voor elke gebruiker.
Eenvoudig in beheer voor het plaatsen van content en afbeeldingen. Ideaal voor ondernemers in het MKB, bloggers etc. Het standaard systeem is met wat aanpassingen vaak al voldoende. Moet het toch even anders? Kunnen wij je zeker helpen met custom plugins, maatwerk ontwerpen. Ook verschillende koppelingen naar externe systemen kunnen de oplossing zijn bij maatwerk projecten.

WP heeft een grote hechte groep ontwikkelaars die samen stukje bij beetje van dit CMS wereldwijd het grootste en meest gebruikte Content Management System hebben gemaakt. Voordat het gebruik van WP nog niet zo explosief hoog was ontwikkelde we ook veel in Drupal, Joomla, TYPO3 en soms ook MODX. De laatste jaren werken wij voornamelijk alleen nog maar met WordPress en maken deze geheel naar jouw wensen.

WordPress Expertise

 • Maatwerk thema integreren in bestaand WordPress
 • Custom plugin development
 • SEO optimalisatie
 • Snelheidsoptimalisatie
 • Externe koppelingen realiseren API, CSV, JSON, XML
 • Verwijderen van Hacks & Malware
 • Beveiligen van WordPress dmv specialisatie en ervaring
 • Verzorgen van eigen of passende hosting

Start vandaag nog!

Je website laten maken door Media71 is de juiste keuze. Bekend met alle ins en outs in elke prijsklasse kunnen wij wel een passende oplossing bieden. Kies ook voor een concurrerende razendsnelle website die echt converteert een die je bedrijf of organisatie laat groeien, leads voor je genereert en ook nog eens perfect indexeerbaar is voor Google.

Meer sales & Conversies

Webshop WooCommerce

Is het tijd voor de volgende stap? Een online webshop in combinatie met WordPress dan kom je gauw uit op WooCommerce. Dit is een uitgebreid e-commerce platform waar je je producten als een online catalogus kunt presenteren. Diverse betaalmogelijkheden waaronder iDEAL, verschillende verzendopties uit te breiden met een groot aanbod aan externe modules.